Bas Bouwlust Nu!

Start IB-Examens

Deze week beginnen Annette, Ismar en Marije aan hun IB examens. Ze hebben de afgelopen weken hard geleerd. Dus wij vertrouwen erop dat ze de examens met vlag en wimpel zullen halen. We wensen hun veel succes!

Fijne kerstdagen en een gelukkig 2018

Wij wensen iedereen een fijne Kerst en een gezellige jaarwisseling. Tot 7 januari allemaal!

Start van het nieuwe schooljaar!

Na een aantal weken vakantie is het dan eindelijk zover, de start van het nieuwe schooljaar! Ook wij openen dus weer onze deuren voor de kinderen en gaan weer een leuk en leerzaam jaar tegemoet. Leerlingen zijn met ouders en familie van harte welkom op 20 augustus voor de officiële opening van het jaar. Vanaf

Afsluiting van het schooljaar

Het schooljaar loopt weer op zijn eind en we gaan dus richting de zomervakantie. Het was een mooi jaar waarin iedereen veel geleerd heeft en waarin iedereen de eindexamens heeft gehaald en over gaat! Ook was het ons eerste jaar in het nieuwe huis en iedereen vindt het hier super. Helaas zijn wij tijdens de

Bouwlust is verhuisd!

Bouwlust is verhuisd naar Den Haag! Het was een spannende en leuke zomer. We wisten al een tijdje dat het moest gebeuren en deze zomer was het zover. De verhuizing naar een nieuwe locatie.

Dagje uit in de Efteling!

Gezellig met z’n allen naar de Efteling!
We zijn gisteren met z’n allen naar de Efteling gegaan. Het was een leuke dag.

Het weer liet aan het begin van de dag helaas wat te wensen over. Gelukkig klaarde het al snel op en hebben we een groot deel van de dag heerlijk weer gehad. Iedereen heeft heerlijk genoten

Een heerlijk Kerstdiner!

We hebben een heerlijk Kerstdiner gehad. Het eten was onder de leiding van Jodokus heerlijk klaargemaakt, met een spectaculair dessert aan het einde.

Sinterklaas bij Bas Bouwlust

Sinterklaas bij Bas Bouwlust

Ook dit jaar hebben wij met veel plezier Sinterklaas gevierd. Iedereen had weer een mooie surprise gemaakt en de gedichten waren weer om van te genieten. Ze hebben het heel leuk gedaan. We hebben genoten!

Natuurlijk staan de foto’s online!

Workshop Aikido en Sushi eten.

Afgelopen zaterdag hebben wij met Bouwlust met veel plezier meegedaan aan een workshop Aikido. Daarna zijn we met z’n allen gaan genieten van het beste uit de Japanse keuken.

Start International Baccelaureate Examen

Vol vertrouwen de examenperiode in: de voorbereiding was top!
Ruan en Benjamin beginnen vandaag met hun examens. Wij wensen ze allemaal veel succes. Ze hebben hard geleerd de afgelopen weken voor een goed resultaat. Jullie gaan het fantastisch doen!