Een jaar is niet compleet zonder feestjes!

Leidens Ontzet, Sinterklaas en Kerst worden dan ook uitgebreid gevierd.

Gezellig met zijn allen de stad in en langs de kraampjes struinen met Koningsdag en Leidens Ontzet is natuurlijk erg leuk.

Met Sinterklaas maken alle kinderen surprises voor elkaar. Een goed gedicht erbij en je hebt het recept voor een hilarische avond. Zelfs Sinterklaas en zijn Pieten willen dat niet missen. Dus die zijn er ook; steevast.

Kerst wordt in stijl gevierd met een luxe diner. Alle kinderen trekken hun beste zondagse pak aan en genieten de hele avond van heerlijk eten. Soms koken wij met elkaar en kunnen de kinderen hun kookkunsten laten zien, soms gaan we naar een mooie voorstelling of uit dineren. Elk jaar wordt weer iets nieuws verzonnen om een gezellige Kerst met elkaar te hebben.

Het jaarlijks hoogtepunt bij Bas is voor veel kinderen de voorjaarsvakantie. Dan gaan wij met zijn allen op een avontuurlijke reis. Zo zijn we bijvoorbeeld in Egypte op een duikvakantie geweest en gaan snowboarden op de Oostenrijkse pistes. Iedereen geniet op zijn eigen manier. Nog een extra lesje bij de duik- of boardinstructeurs om nog iets beter te worden en de skills verder aan te scherpen, of gewoon om lekker te genieten van zonnetje en de gezelligheid met elkaar.